Och så var det fredag..

Vardag / Permalink / 4
Gooomorron :) fredag. Känns gött även fast jag jobbar hela helgen. Det är alltid något visst med fredag. Dock är ju vädret mindre trevligt här i Gbg. Blåser storm och något blött är det som kommer ifrån himlen. Inte regn direkt, som blöt jäkla dimma. Man kommer verkligen inte ifrån det. Glöm paraply :P de blåser bara sönder och hjälper inte ett dugg.

Hoppas Chilli har kvar vita blockljus också. Har ju allt annat till adventsfatet men inte ljusen :) lite småskönt att man börjar två då och kan åka in lite tidigare också kika innan jobbet. Kommer säkert vara kaaaaaaos på jobbet med löning och allt men då går dagen fort.

Och VAD kan man hitta på att ge till någon som redan har allt?? Det undrar jag :P helt omöjlig. Han har redan pajjat en julklapp jag funderat på, duktigt haha.

Ha en trevlig fredag nu. Ska försöka ha det själv ^.^ pussen

#1 - - Daniel - Swese:

Du vet att idag är sista dagen man vågar sig ut i stan för nu börjar julshoppinghysterin...

#2 - - Marie:

Underbart med fredag

#3 - - Sigrid Egevang:

Der er virkelig noget "december-hygge" over dét billede! :-D Det er super godt! Ligesom billederne i forrige indlæg, hvor du viser dit julepynt - så fint!

#4 - - Frida:

Jag ställer mig själv exakt samma fråga "vad ska man hitta på att köpa till någon som redan har allting"? Dessutom så fyller mitt hjärta år den 18:e och sen är det julafton den 24:e ... Alltså två presenter eller en stor ;/ Svåååårt! Men ett tips till dig, om han redan har allting ge bort en upplevelse? :) Jag hade gärna gett bort en upplevelse men här uppe i norr finns det inte så mycket och då blir resan ner till södra delarna av landet så dyyyr så hela presenten blir lite väl dyr i slutändan.Sv: jag kommer nog i julstämning tids nog men det är väldigt trist och jobbigt att inte alls trivas där man bor. Jag hade aldrig trott att det skulle vara såhär svårt att hitta ett någorlunda fint hem i rätt prisklass..

Till top