Stormen är påväg in..

Storm och ööööösregn har Gbg bjudit oss på idag :P treeevligt. Själv har man jobbat. Ett ord - Lönehelg. Behöver jag säga mer?? :)
Men vart är snön?? Den får mer än gärna komma nu. Och om ingen snö, gärna lite minusgrader och vacker frost. Imorgon är det ju ändå första advent för bövelen. Adventsfatet är färdigt och pyntat, nu är det bara stämningen som ska infinna sig. Så gärna lite minusgrader nu tack.

Rätt trött efter en dryg natt men kommer inte kunna somna förrän "restaurangen" bredvid slår igen. Dom har nämligen liveband där ikväll. Blivit väldigt ofta nu på sistone. Helt okej med musiken, men alla människor som ska stå utanför och tjattra till förbannelse, dom kan jag gärna vara utan.

Ska nog lägga mig och läsa en bra bok eller kika lite på Scrubs, för imonn är det en ny jobbdag som väntar. Puss puss på er


Kommentarer
Emmie

Förstår precis vad du menar, jag jobbar ju som black Jack dealer och när man väntar på att alla ska lämna krogen så man kan räkna pengarna och så, alla står och tjabbar.. hahhaa.. så sjukt jobbigt..Såg de där, (tappade namnet) "snögloberna" i två inlägg ner, hittar du några sådana att köpa till Sverige så säg till, jag vill också ha sådana riktiga.. haha.. Underbara är dem :)


2011-11-27 - 03:04:04 Website: http://emmiev.blogg.se/
Anna

Vilken mysig bild. Ser nästan ut som frost på fönstret, men jag gissar att det är regn? :)


2011-11-27 - 11:42:43 Website: http://tingeling0.blogspot.com
Sigrid Egevang

sv: Åh, tusind tusind tak :'Dsvsv: Det synes jeg virkelig at du klarer flot, altså at få følelserne igennem billedet! Tommel op for det! :D Jeg får i hvert fald selv helt vildt meget lyst til jul når jeg ser det, og det er vel hvad man vil opnå i et billede som det! ;)


2011-11-27 - 13:20:31 Website: http://www.sigridegevang.blogspot.com
Cherie Mårtensson - Mamma till Emma

Ush ja vi hade också storm här nere i skåne igår och regnet piskade som tusan. Men idag när man vaknade var det sol och skönt väder. Nu önskar jag bara att snön kommer för även om sol är skönt vill jag ha snö :D


2011-11-28 - 11:28:11 Website: http://mammacherie.se
     Kommentera jättegärna hos mig, tänk dock på:
          - Kopiering & användning av mina foton utan tillstånd är förbjudet.
     - Alla kommentarer granskas innan publicering, kom ihåg att IP-numret visas.
     - Mail:
kontakta.candis@hotmail.com

Namn:

Mail:

Website:

Kommentar:


Follow


V Ä L K O M M E N
En föredetta dalkulla som tagit sig till Östergötland tillsammans med man, barn & hund. Bloggar om det som jag finner intressant men kärleken är lite extra stor för foto & nagellack. Jobbar som vikarierande butikschef på Rituals Cosmetics och trivs som fisken i vattnet :DFollow