Vart är snön??

Vardag / Permalink / 6
Godmorgon. Vaknade av polissirener. Trevligt uppvaknande :) hade behövts, annars hade väl de stora blå fortfarande varit stängda och djupt i sömn. Tänkte faktiskt ta och hämtade de förbannade julkartongerna idag, de blev inget av med det igår. Båda var rätt utpumpade både fysiskt och psykiskt. De kanske man förstår också. Var ingen trevlig helg alls. Väntar på att H ska ringa efter att veten hört av sig igen.
När Zamme var inlagd hade han en underbar veterinär, träffade henne igår igen som hastigast och hon frågade faktiskt efter honom hur han mådde och om han var återställd :D han har satt sitt lilla avtryck där hos dom
Tummen upp för Västra Djursjukhuset.

Är lite sugen på snö nu faktiskt :) nu är ju löven borta och de finns ju inte jättemycket förutom "dött" att ta kort på. Gärna lite snö eller iaf frost tack. That's my wish for today!

#1 - - Marie:

Vacker bild och håller med att det gäääärna får komma frost och snö nu, detta är ju bara blääääeeee.Vad gulligt att veterinären frågaded just er, för det hade den vet i år stad iiiinte gjort, hon är så barsk och tvär,Kraaaam

#2 - - p i n k n a t i o n . s e:

Sv; FUCK! Haha :/

#3 - - emma:

jaa det känns lite konstigt faktiskt att det snart är advent och ingen snö !

#4 - - Jouline♡:

Tack så mycket :) Ja Nicole är grym! Din design är jätte fin, gillar din header.Ja man tycker ju verkligen att fler borde ha akut öppet. Ohh.. kungsgran ja.. den barrar ju inte så, och dessutom är dom finare än andra granar tycker jag :)Härligt det är att höra när en veterinär kommer ihåg ens hund och frågar hur han/hon mår nu :)

kram!

#5 - - seperti:

jag vill ha snöö =)

#6 - - Y:

Vilken härlig kopp!

Ger en riktig vinter känsla med tomtarna :D

Till top