A new kind of love..

Vardag / Permalink / 9
Ni glömde väl inte ställa om klockan inatt?? Har man problem att komma ihåg om den ska fram eller tillbaka så kan man alltid tänka att man ställer tillbaka sommarmöblerna och vid våren ställer man fram sommarmöblerna :) tycker det är de lättaste sättet.

Äntligen efter nästan 2 dygn kan jag använda min älskade nya bebis. Har inte haft täckning och efter att ha suttit en braaaa stund i TRE's kundservicekö så fixade säljaren det på 5 minuter äntligen. Är så nöjd :D ska försöka inte tjata sönder era skallar om nya 4S'en. Men den är ju så gudomlig. Hur kan man inte prata om den?? Och Siri är bedårande :D men jag kommer nog inte våga stå på stan och kackla "Can you send a message to BABY??" Det blir att köra manuellt haha.

Ikväll ska vi åka och äta på Mañana med svärmor så det är nog dags att skutta in i duschen nu :)) ute är det hääärligt väder i form av ösregn och blåst. Ingen fotodag idag heller med andra ord

Hoppas ni får en härlig söndag skruttar. Pussen

#1 - - Iven:

Hade svårt för det där med klockan tills förra året då du skrev samma grej om möblerna, nu sitter det som berget! Så tack för det ;)

#2 - - Amanda Matanovic:

Jag är inte alla avundsjuk .. :(

Ohh vill också ha, hur mycket betalde du för den? :)

#3 - - Tommy:

Sv: Soffan är riktigt skön !

#4 - - Amanda Matanovic:

Svar: Jaha okej :D

#5 - - Lina:

Förstår det! :) Jag tror mitt abonnemang går ut i maj, så jag avvaktar nog till dess. Men hade det gått ut nu hade jag inte tvekat alls :)

#6 - - L J U V L I G A R E:

Man klarar sig utan ghd om man börjat använda tängerna :)



SV; tack för svar :D haha har kollat ebay osv och där är de ju typ halva priset. Men tro jag absolut ska inhandla några. De glittriga är verkligen skit snygga!

#7 - - seperti:

min iphone4 är knas ibland så har jag täckning i min säng, ibland inte :P o oftast har jag inte täckning vid skrivbordet som är närmast vägg/fönster. knasig telefon! min bror har samma problem med sin på olika konstiga ställen ;D

#8 - - annsoh:

Fin blogg :D vad händer idag :)?

#9 - - JOZ♡:

Undrar om du skulle vilja berätta hur man får bilden så där ljus och fin, vilken redigering du gjort på bilden? :)

Till top