Center - Kokos

Gott & Mindre Gott / Permalink / 10
H är bra go :) all kokos han hittar, köper han med sig hem. Denna var väääldigt god, nya favvon. Han hittade den här bredvid i den närbutiken. Har inte sett den någon annanstans än men den finns nog överallt :)

Ikväll ska jag iväg och umgås med underbara vänner och dricka viiin, äta kex, ost och druuvor och bara snacka en massa skit. Riktig girlnight, sånt behöver man och nu var det väldigt längesen

#1 - - Linda:

Den där finns inte överallt, då hade jag redan köpt den ;) Jag älskar kokos och choklad tillsammans, var den lika god som jag gissar att den är? :)

Ha en mysig kväll!

#2 - - Kristina:

Men ååååh vad mumsigt!!! den där ska jag också testa. Eller är den som den andra rullen (har för mig att de var center det med?) bara en annan förpackning kanske? Skit samma så vill jag ha! haha. MUMS! kokos är ju bland det godaste som finns! :D



Hoppas du får det trevligt på er girlnight. Kramar

#3 - - Anna:

Jag tänkte på dig i somras när jag jobbade, för det kom en ny säsongssmak på yoghurt till butiken jag jobbar i :p Med smaken Kokos & Ananas :p Nu vet jag inte om du gillar ananas förstås, men tankarna kopplades till dig när jag såg att det var kokos ;) haha.

#4 - - Junitjej:

Den chokladen måste jag testa!!

#5 - - Anna:

Sv. Tyvärr tror jag att det var ett finskt märke. Eller det var Valio, men i 200g burk och de säljs nog inte i Sverige.



Ja, det är en del pyssel med ett foto i timmen, men det svåraste är nog att komma ihåg att ta en bild i timmen! ;)

#6 - - Kristina:

ja preeeciiiis de var dem jag menade ;) de var ju riktigt goda, men det där lät förbaskat gott också :) Åh.´

Vilket sötsug man kan få direkt, bara sådär ;)

#7 - - Catrin:

vi fick den till jobbet för ett par veckor sedan, men visste inte att den var helt ny i buktik =) där ser man. Då måste den nästan testas till näste helg!

#8 - - Catrin igen ;):

just det...

Gick in på din 'L♥velies' lista och jag kommer inte in på Alisas blogg via den. Vet inte om det bara är jag eller omj det e någe knas. Ville bara säga det ifall du inte visste =)

#9 - - ladymuffin:

den låter god! ;D

#10 - - San:

ÅH! Kokos! Vill också att Carl köper hem allt med kokos han ser :p

Till top