2012 - Året som gått.. Maj - Augusti

Utmaningar & Listor / Permalink / 2
Gick på rehab de sista gångerna med lillen. Tog min första cykeltur tillsammans med H på 8 år :D vi hade aldrig cyklat tillsammans innan, vilken upplevelse haha. Tog långa härliga promenader med Whisky eftersom minstingen fortfarande inte fick gå långt. Fösta brännan infann sig också.
 
Den regniga sommaren satte igång :P H besteg Kebnekaise OCH cyklade Vätternrundan. Firade midsommar i småland och firade 8 år tillsammans. Kom in i en ordentligt psykisk svacka som resulterade i 1 veckas sjukskrivning. Efter det började jag knyta makraméarmband för att lindra stressen.
Fick min allra första Macdator. En underbar Macbook Pro som jag älskar högt idag.
 
 
Hade 3 veckors semester som spenderades uppe i ett regnigt Borlänge. Under de 3 veckorna jag var där så var det regnfritt 6 dagar haha. Var helt själv på min semester för H fick lov att jobba. Körde dessutom bil ensam hela vägen upp, första gången :)
 
Började använda hårprodukterna från WEN och mitt hår och min hårbotten har aldrig mått bättre :D
Whisky fyllde 8 år. Köpte även vår första egna utegrill. Vaccinerade oss för Thailand och nedräkningen kunde börja på riktigt. Njöt av det sista av sommaren och fick finbesök av svägerskan med familj.
 
#1 - - Klara:

Du verkar ha haft ett bra år!
Jättefin blogg du har, älskar designen :)

Svar: Ett lugnt år :) tack så hemskt mycket. Kramar
Sara Eriksson

#2 - - Nicole:

Hejhej! lite random fråga hehe.. men jag såg ett inlägg där du hade skrivit att du skulle köpa en kappa ifrån zara med stor luva och kort modell.. inlägget var typ ifrån 2010 tror jag. Om det är den kappan jag tänker på, så undrar jag om du skulle vilja sälja den till mig? :) om den är svart?
Svara gärna i min blogg så att jag kan se, annars får du jättejättegärna mejla mig på nikki@janney.nu så kan vi diskutera lite :) Kram!

Till top