Summer.. Still so far away..

Vardag / Permalink / 5

Känns skönt att ha kommit ifrån måste-uppdatera-bloggen-varje-dag-stadiet. Nu uppdaterar jag när jag har nåt  någorlunda vettigt att komma med. Jag vet ju att ni läsare gillar min blogg ändå och de kanske är roligare när det att läsa inlägg mer sällan än vareviga dag?! Eller vad säger ni??

 

Sitter och kikar bakåt i arkivet på bloggen. JAG LÄNGTAR EFTER SOMMAREN är det enda jag kan säga haha. Speciellt nu när det börjar singla ner lite snöflingor utanför och i lägenheten är det fiskallt. Tänt värmeljus överallt för att det ska bli varmare, elementen är igång för fullt också :P brrrrrr.

 

Ska man ta ner det sista av julen kanske????

 

#1 - - Marie:

Skönt att ha kommit förbi det, för att man vill inte känna press av att blogga. Ibland kan man känna press, men jag bloggar mera då det är roligt, ibland kan man bloggaa 10 ggr om dagen känns det som och ibland finner man ingenting att skriva om.Kraaamar

#2 - - Anna:

Jag läser din blogg lika gärna oavsett du uppdaterar med sällan eller flera gånger om dagen. Däremot så är det ju skönt att du inte känner någon stress över att behöva uppdatera varje dag :)

#3 - - Catrin:

Klart vi gillar din blogg ändå ♥

#4 - - Linda:

Fin blogg ! :D Och rött hår är skitt snyggt !! :)

#5 - - Gabriella:

Jag tycker lika mycket om att läsa din blogg ändå såklart! :).

Jag själv uppdaterar inte lika ofta.. kan inte uppdatera bara för att uppdatera. Utan jag skriver ett inlägg då jag känner för det..Längtar sååå mycket till våren nu! Är trött på vintern.. behöver sol!Kram

Till top