Bye bye Tottis..

Makeup & Skönhet / Permalink / 8
Eller jaaa, lite röd kommer jag ju vara.
Så detta är vad jag har pysslat med HELA dagen, eller iaf större delen av eftermiddagen :P Tack mitt älskade älskade hår för att du står ut med detta och klarar dig utan större skada. Är verkligen glad att mitt hår är så starkt, som kineshår har jag fått höra :))

#1 - - Anna:

Jag kan också "misshandla" mitt hår nästan hur mycket som helst utan att det tar så stor skada, dock försöker jag vara lite snäll mot det numera :)

#2 - - Marie:

Kommer nog bli fiiinfint

#3 - - Catrin:

spännande =)

#4 - - rebecca!:

gillar ju det röda.. men det där blir säkert fint tillslut :) hehe!

#5 - - Jouline♡:

Ohh det kommer nog bli jätte fint, jag var nära på att färga mitt hår i det men fegade sedan ur^^ jag ska nog vara brunett helt enkelt!



Alltså kicks egna lack tycker jag är helt ok och likaså deepend. Mitt håller jätte länge på naglarna men det beror på att jag varannan dag målar på topcoat, vilket gör att lacket inte flagnar sig :) Mina håller sig helt super fina och glansiga i en vecka! efter en vecka brukar jag ta bort lacket och måla på nytt eller en ny färg :)

#6 - - Madeleine:

Härlig färg! Tänkte höra med dig för jag vet du använder dig av instagram, är det möjligt att använda även till en smartphone eller android? Inte bara för iphones?

#7 - - WILMA - stil, personligt & förlorat min syster:

Blir nog jättefint! Jag var rödhårig ett tag, fast dock verkligen RÖD, haha. Skulle bli brunt men färgen ville annorlunda ;)..

#8 - - San:

Fin färg :) Önskar att mitt hår också var så starkt att det klarar av sånt.. :/ Gillar ju att ändra färg på huvve ganska ofta jag med :)

Till top