Glossybox

Makeup & Skönhet / Permalink / 5
Detta fick jag i min allra första Glossybox:

1 ~ BURT'S BEES - Lemon Butter Cuticle Creme
100 % naturlig nagelbandskräm som ger naglarna en hjälpande hand. Denna intensiva kräm förstärker och återfuktar naglar och nagelband och lämner en frisk doft av citron.
2 ~ L'ORÉAL PARIS - Color Riche Le Vernis (full-size)
Nagellack med inbyggt topplack för maximal glans. Finns i 48 härliga färger och har en speciell, rundad borste som gör att ett penseldrag räcker.
3 ~ L'OCCITANE - Shea Hand Cream
Denna härliga handkräm med naturliga ingredienser från Provence innehåller honung och sötmandelsextrakt blandat med svag jasmin.
4 ~ MÁDARA ECOCOCOSMETICS - Toning Shower Soap
Stimulerar hudens ämnesomsättning och elasticitet samt gör att huden bibehåller sin fasthet. Innehåller algextrakt, havtorn, hästkastanj och åkerfräken.
5 ~ FRUIT GORILLA & FRIENDS - Caring Lipbalm (full-size)
Vårdande, ecocertifierade läppbalsam i härliga smaker. För var tusende såld produkt adopteras en föräldralös gorilla genom The Dian Fossey Gorilla Fund International.


Doften på Gorilla & Friends var ju kokos, kunde ju inte vara mer passande för mig :D har redan provat nagelbandskrämen också och mina stackars nagelband mår redan bättre faktiskt. Nagellacket kommer nog inte användas förrän till hösten, tyckte de var en väldigt tråkig och mörk färg och nu är ju våren och sommaren påväg så :)
Allt som allt är jag rätt nöjd och de ska bli spännande att få prova resten av produkterna och det ska bli spännande att få se nästan Glossybox också :)
#1 - - Zarah-Lou:

Burts Bees och Fruit Gorilla är två av mina favoritmärken! :D



BRA box!!

#2 - - Tommy:

Tycker minsann att dom ska göra en Glossybox för män med! Diskriminering detta.. Skrattar !:)

#3 - - Malin - MOLKAN.SE:

Åhh, jag hade också velat ha månadens box, men avbeställde för att jag skulle åkt till Irland.. Hade så gärna velat ha det där gröna fnuttret i boxen, superbra när man ska fota produkter :P haha!

#4 - - Emmelie:

ja jag tyckte dom kunde skicka lite roliga sommarfärger på nagellacken. ditt var dock finare än mitt, jag fick ett brunt :P inte alls roligt på sommaren.

#5 - - Sofie DJ:

Jag tycker det där är en kul idé! Jag kanske ska beställa en sådan box ;-).

Till top