A tired soul..

Photography / Permalink / 6
Känner mig riktigt riktigt trött och slut. Men min trötthet har faktiskt blivit bättre efter att jag var hos läkaren med min astma och fick medicin som jag tar morgon och kväll. Känner mig bara lite psykist trött just nu. I eftermiddags när jag kom hem och gick ut med Whisky så kändes de som att jag skulle somna på promenaden. Gick i sakta sakta mak och bara njöt av fågelkvitter och den tystnaden som gick. Man hör ju alltid E20 som går någon kilometer bort, aldrig riktigt tyst. Det saknar jag med Borlänge och Dalarna, ibland var det helt tyst, man hörde inte bilar och annat på samma sätt som här i Ggb. Hjärnan blir rätt trött tillslut.
Men nu är det väl dags för promenad nr 5 & 6 för idag. Mannen är nämligen inte hemma utan kommer senare.

Sa jag att jag kände mig trött eller?? :P

Det vackra rosa trädet har nu redan blommat över. Men fler är påväg :) än är säsongen inte slut.

#1 - - Marie:

Vårat har också blommat över nu =/

#2 - - Sofia:

Det är vårtröttheten och jag känner precis likadant. Ibland klar för sängen redan 18.00 och då skämtar jag inte. Trött som bara den sista 3 veckorna så jag intalar mig själv att det är den sk berömda vårtröttheten ;) //Sofia

#3 - - Emelies Dagbok:

Känner igen det där, att det aldrig riktigt är tyst. Hade likadant hemma i Töreboda. Det räckte att gå en bit nerför huset så var det tyst, doftade sommar och man var själv. Helt underbart! :) Hoppas allt är bra med dig! :)

#4 - - Tjugofemte December ♡:

Marie; notis, här har det inte ens börjat knoppa ännu ......:/ Hm.



Sv; Jamen gud vad kul, många som gillar gula och lime men NOT for me hihi!



Kramen!

#5 - - Klara:

Åh, så himla fint!

#6 - - mary:

dina bilder är fantastiska , väldigt fina :) Du är grymt duktig :) kram

Till top