It's a saturday..

Photography / Permalink / 5

Var och kikade på små nyfödda lamm uppe vid en herrgård som ligger där vi bor. Bara minuter innan vi kom så föddes det en ny liten bebis som inte ens hade börjat gå än små små söta bebisar som bääade. Hjärtat smälter verkligen och vi hade kunnat stå där hela dagen och tittat på de små sötisarna.

De har även ett litet café där uppe som har väääärldens mest fantastiska morotskaka :D men tyvärr tar de bara kontanter så det blev ingen fika idag, men imorgon så :) och då skulle det även vara fint väder ute så då ska vi knalla upp dit och ta oss en härlig morotskaka eller chokladtårta.

 

Blir en lugn lördag som alltid. Bara babe och jag och små voffarna

 

#1 - - Marie:

Oh så mysigt att kika på så lammisar, samt mysiga bilder

#2 - - Malin:

Sv. nu har jag smakat på cherrycolan, mumma! Vad är det för snyggt du har på läpparna på bilderna? :)

#3 - - Tommy:

Här blir det med en lugn kväll, bara babe, jag och voffarna .. ( katten håller sig på sitt håll )!



Sambon åker nämligen på jobb i morgon igen och blir borta 14 dagar så man får passa på att ha lite egentid med varandra när båda är ledig.

#4 - - Malin:

Nu följer jag dig på Instagram. :) Jag har haft det i iphonen länge, men inte orkat kolla vad det var, haha lite efter alla andra känns det som

Det läppglanset du har på dig på en av bilderna är ju såå snyggt, och du skrev på Instagram att det hette Sea (från MUS). Men när jag kollade på deras hemsida så ser det så mörkt ut..ser inte riktigt ut som den färgen du har. Eller så kanske det ser ljusare ut på din bild?

#5 - - Malin:

Sv. Tack för supersnabbt svar! :) Ja då är MUS som E.L.F då kanske...deras färger på hemsidan stämmer ju inte alls med det man får hem tyckler jag.. :)

Till top