Äntligen ledig helg..

Photography / Permalink / 4
Nu är jag trött. Och nu har jag ont. Kan ju bero på att jag sprang tillbaka till jobbet igår för att hämta min telefon & sedan sprang till tåget. IDIOT säger jag bara. Så jag har ont i vänstra benet just nu & lite upp över magen. Så går det när man är puckad och tror att man fortfarande kan göra saker man gjorde innan. Nej nej nej.
 
Vad har annars hänt då?
I lördags natt satt jag & H på förlossningsakuten. Hade jobbat hela dagen, kom hem och när jag börjat lugna mig känner jag ett väldigt väldigt tryck neråt i magen. Jag trodde ärligt talat att trollis ville ut :'( dessutom så kom det lite lite blod. Så jag ringde 1177 först och det tyckte direkt att jag skulle åka in, de har ju sina direktiv. De sa Sahlgrenska, när vi kom dit fick vi reda på att vi skulle till Östras förlossningsavdelning. Var bara att åka vidare. Väl framme fick vi vänta tills klockan var ca halv tre. Fick lite vattnig choklad & skorpor att knapra på medans vi väntade. Väl inne så kikade hon hur bebis mådde och vi såg då att h*n låg med huvudet neråt men att allt annat såg bra ut och liten verkade mår bra där inne. Hon mätte även livmoderhalsen som också var normal. Så det sista var kissprovet jag lämnat och vad visade det?? Jo urinvägsinfektion o.O snacka om att känna sig väldigt snopen. Blev väl kanske tryck av bebisens huvud + infektionen i urinblåsan som gjorde att jag kände det där hemska trycket.
Så denna vecka har jag gått på penicillin. Jätte roligt. Men skönt att det inte var något värre, snacka om att oroa sig i onödan men hellre åker jag en gång för mycket än för lite.
 
Vi hade även frost i veckan :) väldigt mysigt & jag passade på att ta med kameran när jag gick kortisvändan med liten, som mår bättre i sin rygg nu igen ♥ nu är det varmt och regnigt ute igen. Trök.
 
Har pyntat här hemma nu men önskar jag hade mer och ta fram haha :P 
 
Men nu är det soffläge som gäller resten av kvällen innan hundarna ska tas. Älsk är på julbord. Gissa om jag är avundsjuk :P Puss puss
 
#1 - - Mamma:

Du måste vara rädd om Er nu. Ta det lugnt nu😍. Puss o kram

Svar: :)) jag lovar. Pussar
Sara Eriksson

#2 - - Jojo:

fin blogg :)

Svar: Tack så mycket :D
Sara Eriksson

#3 - - Sofia:

Fina bilder :-)

Svar: Tack :D ♥
Sara Eriksson

#4 - - Sandra:

Åh, det hundtäcke han har på bilden.. Vart är det ifrån =) ?

/Sandra

Svar: Det är ett Back On Track täcke. För hundar som har någon form av problem med rygg mm. Insydd keramik i det :) finns hos veterinären.
Sara Eriksson

Till top