v. 20 ♥

Graviditeten / Permalink / 2
Detta är alltså söndagen, förra veckan, som fotot togs. Nu är jag i v 21 (20+4) så imorgon ska en ny bild tas och visas ♥ önskar jag hade tiden att visa kontinuerligt varje söndag t ex men jobbar tyvärr var tredje och då blir det sen för mörkt för att ta en bild.
 
Vi har börjat spana på vagn. Men herrejävlar vilken djungel det är. Och alla är verkligen experter och är snabba på att säga vad vi ska och inte ska ha :P det gör en ännumer förvirrad & uppgiven.
Spjälsäng & skötbord har vi sett ut iaf, men ingen idé att köpa än för då kommer det bara stå i kartonger i 4 månader till.
 
Den 26:e November kände jag den lilla för allra första gången. Då var jag heeeeelt säker på att det var lillan i magen som rörde sig, innan har jag alltid varit osäker. Kändes otroooooligt konstigt, läskigt, underbart, häftigt. Som en ilande känsla, en fiskstjärt som sparkade där inne. Ni kan ju förstå förvåningen när man sitter på bussen till jobbet och känner detta. Sen när jag åkte tåg hemåt på kvällen så rörde sig det för fullt där inne haha, vågade inte röra mig :D
Dagen efter när vi skulle sova så bad jag H känna på magen om han kände nåt och mycket riktigt så kom det en liten kick på sidan där han hade sin hand. "Var det en spark???" "Ja älskling, det var det." Häftigt :D nu känner jag verkligen när det är tarmar & när det är trollungen som rör sig och det känns verkligen överväldigande. Och mer ska det bli :))
 
Veckans Cravings: Julmust ;D
Veckans Krämpor: Ont i ben, höfter & rygg. Konstant kissnödig pga urinvägsinfektionen.
Veckans Humör: Upp och ner. Har märkt att jag har en lite kortare stubin haha.
 
#1 - - Tommy:

Sedär ja .. Den växer :)

Haha, ja akta er för "mammamaffian" - De jävlarna både kan och vet allt.

Svar: Hehe ja sakta men säkert. Kommer antagligen bara smälla till och sen är man big moma haha :D
Börjar märka det. Rätt skrämmande faktiskt.
Sara Eriksson

#2 - - Alisa:

Lillan?! ;) ❤️❤️❤️

Svar: Haha eller lillen ☺️ vi vet ju inte och jag känner inte på mig heller vad det kan vara. Säger han och hon Hejj vilt haha 😁
Sara Eriksson

Till top