v.18 snart 19 ♥

Graviditeten / Permalink / 4
Det går så enormt fort just nu. Egentligen kan man väl säga att det är v 19 för det är precis det vi går in i imorgon och på torsdag är det dags för rutinultraljudet ♥ ska bli så skönt att få se lilla trollet igen och se om hen mår bra där inne och samtidigt får H se sin lilla bebis för första gången också. Längtar så otroligt och samtidigt är jag lite nervös :) men det är jag alltid när det handlar om sjukhus och den miljön, även om jag så bara ska ta blodtryck så är jag nervig.
 
Än så länge mår jag fortfarande bra. Trodde igår att foglossning satt igång, men det var nog bara lite överansträngning & lite ischiasvärk eller nåt. Gjorde lite stretching igår kväll & idag känns det bättre.
Har lite ont inuti magen på nätterna, antar att det är för att organen trycks ihop på den sidan man sover. Höger & rygg är ju mina favoriter, så har ofta ont när jag vaknar & vaknar även lite på nätterna ibland av lite molande värk inuti på sidorna och långt bak i ryggen.
Har även svårt att sitta skönt haha, känns som att allting trycks ihop och ligger hellre ner. 
 
Än så länge har jag inte känt några riktigt säkra rörelser än. Ibland kan jag ana nånting när jag ligger på sidan & vi ska sova, när allting lugnat ner sig och man slappnar av :)
 
Inga direkta enoooorma cravings än heller haha :D ganska lugnt på den fronten. Men clementiner/satsumas är bra gott det ;D
 
Tiden går fort. Nästa vecka har jag gått halva tiden o.O herreguuuud haha.
 
#1 - - Alisa ♥ Amor Vincit Omnia:

Himla mysigt! :D D e mäktigt när de riktiga rörelserna kommer igång! :) Jag gissar på att d e en gosse du väntar :D hihi!

Svar: Ja det är det verkligen :) kommer vara mäktigt & läskigt på samma gång. Hehe det är väldigt olika gissningar än så länge. & jag känner ingen speciell känsla än så länge :) får se om jag vill veta på torsdag eller om jag avstår. H vill inte veta iaf :))
Sara Eriksson

#2 - - Linda:

Åh vad mysigt!! :) Jag började känna små rörelser då jag var i vecka 17 redan, även om jag knappt fattade att det var det. Alla sa till mig att jag hade en pojkmage och jag var också bombsäker på att det var en pojke, men tji fick jag då en liten flicka tittade ut :)

Svar: Det är verkligen svårt för tarmarna spelar en ett spratt också hela tiden haha :D bara att vänta & se och känna efter.Får se vad det blir, har inte någon direkt känsla än vad det kan vara :D
Sara Eriksson

#3 - - Josefine:

Varför har du samma kläder på alla magbilder? Ta inte illa upp, la bara märke till det precis, hehe. :)

Svar: För att det blir en "röd tråd" genom alla bilder, lättare att se skillnad och jag tycker det ser bättre ut :)
Sara Eriksson

#4 - - Sanna Andersson:

ååå ska ni ha barn ! va roligt, grattis !!!

Svar: Hehe jaaa vi ska ju det :D tack så hemskt mycket <3
Sara Eriksson

Till top