Äntligen fredag..

Vardag / Permalink / 5
Klickade hem amningslinnen och passade på att köpa dessa mysiga tygskor också :) kommer bli väldigt sköna till sommaren. Väldigt bra pris också, 99 kr/st. Måste lägga i något extra inlägg i dom dock för de var lite stora, men 37 är för smått. Mellanstorlekar hade varit nåt :)
 
Här hemma rullar allt på väldigt lugnt. Skulle fått besök under helgen av mamma och pappa men så blev mamma förkyld :'(( inget att göra åt. Försöker nu sitta och skriva förlossningsbrevet, men tycker det är så svårt. Det blir nog bra tillslut.
Vaknat två dagar i rad av att jag domnat bort i vänstra handen + stickningar i fötterna. Hej karpaltunnelsyndrom. Väldigt mild sådan än så länge iaf och skönt att det kom nu mot slutet och inte för månader sedan. Värst är det i lillfingret på vänsterhanden, den gör ont och det är alltid den som är domnad.
 
Hickar för fullt i magen just nu :) lilla bebis.
 
Fina älskade lilla pälskling ♥ ja vi har bara en vovve kvar hemma, vart Whisky tagit vägen angår bara oss i familjen. Han mår dock toppenbra och det är allt som räknas ♥
#1 - - Johanna:

De blommiga skorna har jag också köpt, invigde dem idag^^

#2 - - Charlotte:

Skriver en liten grattis hälsning här också! :) Blev så glad när jag såg bilderna på instagram! Alldeles lycklig i kroppen :) hehe!
Kram till er <3

Svar: Tack så otroligt mycket :D heeeeelt fantastiskt är det. Går inte att beskriva.
Sara Eriksson

#3 - - Amanda:

Är det på gång?! Ingen uppdatering på läääänge! Nyfiken!.

Försökte följa dig på insta också, men du nekade :P maanduz heter jag där ;P

Svar: Prova igen 😉😉😉
Sara Eriksson

#4 - - Charlotte:

Kan tänka mig det! Vi går här och längtar efter en liten :)

Svar: Det är det bästa som hänt oss :D vi är kärare än någonsin, ler hela tiden, tar hand om varandra på ett hela annat sätt än innan. Det kunde inte blivit bättre <3
Sara Eriksson

#5 - - Charlotte:

<3 :)

Till top