Året som gått - 2014 - Januari - April

Utmaningar & Listor / Permalink / 2
Var sjukskriven på halvtid från jobbet pga foglossning & annat. Hur mycket jag än ville så kunde jag inte jobba i samma tempo. I slutet av Januari gick vi in i v 30 :D besökte även Ullared för första gången i mitt liv. Inte sugen på det igen kan jag meddela haha.
 
 
Henrik opererade sitt knä. Jag hade fortsatt ont överallt haha. Firade 7 år som förlovade på alla hjärtans dag. Gick på profylax och bara väntade i princip. Jobbade även min allra sista stängning på jobbet.
 
 
Köpte barnvagnen. Jag fyllde 29 år. Våren kom äntligen med vitsippor och lite varmare väder. Sa hejdå till alla på jobbet och gick hem. Tur var väl det egentligen. Sov jättedåligt och det var bara besvärligt hela tiden. Ville verkligen att liten skulle komma någongång. Besökte även förlossningen eftersom jag var väldigt rädd. Tror det hjäpte mig mycket att få se allt och känna och klämma på slangar och sånt.
 
 
Vår älskade efterlängtade lilla bebis föddes ca 8 dagar för tidigt och tur var väl det med tanke på att han kom i oplanerat säte. Vilken superkvinna man är egentligen. Det förstår man inte förrän man gått igenom en förlossning, det är en sak som är säkert! Levde i våran underbara bebisbubbla och förundrades över hur snäll och go han var/är. Ingen skrikig bebis alls. Satte igång och packa och förberedde oss på flytt, för nu skulle livet fortsätta i Norrköping efter 6 år i Göteborg.
 
#1 - - Marie:

Ohh underbart år =D

Svar: Jaaaa händelserikt om inte annat :D
Sara Eriksson

#2 - - Lilla Malin:

Vad kul att se lite av ditt år :)

Svar: Vad kul att du gillar det :D:D resten kommer sen i andra inlägg.
Sara Eriksson

Till top