Enjoy the little things..

Vardag / Permalink / 12
Efter BVC så slocknade jag som en gris i soffan. Vaknade nämligen vid 05.00 imorse och kunde iiiinte somna om, fick ingen ro alls. Vaknade och mumsade i mig en semla som H hade med sig imorse :) inte helt fel start efter en liten tupplur. Kom en trevlig överraskning i brevlådan i form av två nya nagellack och två nya muggar också.
Lacken kommer ifrån OPI's nya Brazil Collection. Den orangea är i färgen Toucan do it if you try & den andra är Live.Love.Carnaval. Små saker gör en glad. Muggarna är förresten ifrån H&M!
 
Ikväll är det dinner and a movietime med älsklingen. "Fira" lite Alla hjärtans dag eftersom han inte är hemma på fredag :) gäller ju att passa på nu innan bebbo kommer ♥ vi ska se Robocop, spännande. Undra hur bra det kommer gå med foglossningen och sitta ner nu. Funkade på Bilbo, men det var ju ett tag sen :P kommer nog vara endel pain när jag väl ska ta mig upp. Haha usch, längtar tills kroppen blir sig lite mer lik sitt gamla jag sen.
 
#1 - - Charlotte:

Snygga lack! :) Även muggen. Ha så trevligt ikväll :)

Svar: :D nu är det bara bruna händer kvar. Kommer bli underbara i sommar sen. Hoppas du får en trevlig dag <3
Sara Eriksson

#2 - - Lena:

Åh, så gott!! Har vart sugen på semlor i evigheter, men har bestämt mig för att klara mig till själva dagen!

Svar: Det är det verkligen :D vet inte hur många jag ätit, inte bra alls haha.
Sara Eriksson

#3 - - LORISSA LOVEBOMB:

Vad mysigt att fira i förskott. Jag hade behövt fira idag bara för att den här dagen har varit så sämst, men så kan det gå ^^

Svar: Jaa verkligen :)) du får skämma bort dig med något idag för att kompensera gårdagen :)
Sara Eriksson

#4 - - Alinde:

Åh va fin mugg! :D vart har du fått den ifrån? :D

Svar: Visst är den :) det står i inlägget!
Sara Eriksson

#5 - - Tess:

Supersnygga nagellack! :) Kram

#6 - - Joe:

Åh semla!! Så gott! :)
Ha en mysig "alla hjärtans dag"

Svar: Det var det verkligen :)Tack så mycket <3
Sara Eriksson

#7 - - Mette:

Söta koppar!

Åh semlor... åt en idag, igår & någon dag innan. SÅ gott... jisses, måste dra ner på godsakerna ;) Men man blir så hungrig när man ammar... :D

Svar: Visst är dom :D känner att jag har alldeles för många muggar och sånt just nu haha, men man hittar alltid nya favoriter.
Det är veeerkligen gott & farligt :D försöker skärpa mig men det är fasiken inte lätt haha. Kan täänka mig, ska bli spännande och känna hur det känns själv sen.
Sara Eriksson

#8 - - Marie Bergman:

Åh semla! =) Fint nagellack också! =)

#9 - - Hemma Hos Felicia:

vilken söt mugg!! :)

#10 - - Matilda:

Åh så gott! :)

#11 - - Charlotte:

sv: Ja! Lite färg hade inte skadat. Längtar så till våren just nu, få se lite sol. Slippa vinterkläderna. Har haft en jättebra dag! <3

Precis hemkommen och haft brandutbildning efter jobbet idag. Himla bra att gå igenom och även få testa släcka en brinnande docka med brandfilt och eld med brandsläckare.

Svar: Samma häääär. Kunna få ha lättare kläder och en lättare kropp ;D haha. Längtar så tills att kunna ha mina vanliga kläder.
Ohhh brandutbildning. Shit vad roligt :D sånt får vi aldrig göra på jobbet.
Sara Eriksson

#12 - - Charlotte:

sv: Kan tänka mig att du längtar som bara den :)

Det var väldigt nyttigt. Det får du säga till din chef att ni bör ha ;) Vad är det du jobbar med nu igen? Minns inte om jag frågat det innan.
Ha en fin alla hjärtans dag.

Till top