Perfect pregodress..

Vardag / Permalink / 9
 
Har hittat den perfeeeeekta gå-hemma-i-och-vara-gravid-klänningen haha :D från Zara. Lång och grå. Är ju så himla varm hela tiden och sen gillar jag inte byxor som sitter åt när jag bara är hemma för då får jag bara ondare i magen och det spänner. Önskar såå att den fanns i fler färger, men grå är den enda färgen. Vad ska jag använda när den ska tvättas?? :P
Hade en underbar kväll igår. Otroligt god mat och Robocop var helt okej faktiskt :) sällskapet var ju bäst såklart. Är lyckligt lottad ♥
 
Ben & Jerrys har ju kommit ut med tre nya glassar också. Greek Style :) än så länge finns de bara på 7 Eleven om jag fattade dom rätt. Helt okej och lite roligare än alla choklad/vanilj smaker :)
 
Köpt lite nytt till trollungen också. Kappahls Newbie har ju så otroligt söta kläder. Fick bli en stickad body, små vantar utan tummar & två pyjamaser. Skönt att vi är påväg mot varmare tider och inte kommer behöva så mycket varmare kläder på en gång :) men man vet ju aldrig. När jag föddes, i slutet av Mars, så låg det en meter snö utanför fönstret. Iofs var det ju i Dalarna, men man vet ju aldrig.
 
Börjar inte förrän kvart i fem idag :) skönt och mysa runt hemma hela dagen + sovmorgon eftersom nätterna är lite hipp som happ :)
#1 - - Mamma/mormor:

Du ser ut att mår bra ändå fast du har ont😃. Längtar tills nästa fredag då jag får krama om Er igen👍😍. Puss o kram o var rädd om Er. Ps har bakat kardemummabullar idag😝.

Svar: Vi längtar också :))) <3
Sara Eriksson

#2 - - EMELIE:

åh hur var det BJ glassen? var den god? :D

Svar: Den var helt okej :) väldigt söt, krämig. Lite roligare med nya smaker :)
Sara Eriksson

#3 - - Emelie o Nova:

Vad skönt att du hittat den perfekta klänningen :) Hoppas de gör den i fler färger! ;) Låter som ni hade en riktigt bra kväll. :)

Svar: Jaaa otroligt skönt :D får hålla utkik efter fler liknande :))Det hade vi, tack <3
Sara Eriksson

#4 - - C by Caroline ❤️:

Vilka fina bilder! Söta kläder till bebisen :)

Svar: Tack så mycket :D hihi jaaa allt är ju så minimini och supersött.
Sara Eriksson

#5 - - Joe:

Jätte mysiga bilder! :)

Svar: Tack så mycket :)
Sara Eriksson

#6 - - ida:

Åh va mysigt att va gravid. Det är min högsta önskan att någon gång bli gravid och föda barn. Va glassen god? Krämig eller isig? Jättesöta kläder :)
Kram ida

Svar: Hehe jaaa, det är otroligt mysigt OCH jobbigt samtidigt. Det är ingen dans på rosor, inte för min del iaf :)Glassen var helt okej. Krämig & söt :))
Sara Eriksson

#7 - - Marie Bergman - Om livet på Cypern:

Vill också testa nya B&J. De verkar inte finnas här nere på Cypern =(

Svar: Hehe där dom borde finnas egentligen :D men det kanske kommer?!
Sara Eriksson

#8 - - Ellen:

Så mysigt! :)

#9 - - Evelina Åström:

åh, blev alldeles glad av att läsa det här inlägget av någon anledning! Jättejättemysig blogg!

Svar: Men vad gulligt sagt :D vad glad jag blir <3 tack så hemskt hemskt mycket.
Sara Eriksson

Till top