Valentines day..

Vardag / Permalink / 9
 
7 år har vi varit förlovade idag och tänk att vi nu väntar en ny liten familjemedlem :) helt otroligt. Giftermål kommer när det kommer, vi har inte bråttom. Båda vill hellre spara pengarna till ett hus och vi trivs som det är :) älskar man varandra spelar inte några år till någon roll. 
Så idag händer det inte så mycket för H är inte hemma och i eftermiddag ska jag in och jobba en sväng. En vanlig lugn dag med andra ord. Jag och lilla Zamme får mysa ihop istället :))
 
Vad gör ni på denna kärlekens dag?? ♥
#1 - - Louise:

STORT grattis till graviditeten! Kul att jag snubblade in på din blogg - den har jag inte läst på länge och det var innan graviditeten. Hoppas allt går bra med den lilla! Grattis på sju års dagen. :)

Jag vägrar fira dagen, tycker den är totalt meningslös. Så hos mig blir det vanligt fredagsmys bara. :)

Svar: Tack så hemskt mycket :) det går fort i svängarna här haha :DJag tycker den är väldigt mysig på ett sätt, men kärlek kan man gott visa vilken dag som helst, då blir det ju mer speciellt :)
Sara Eriksson

#2 - - Joe:

Så fint skrivet!! Glad alla hjärtans dag

Svar: Taack :) glad alla hjärtans i efterskott <3
Sara Eriksson

#3 - - ♥ only:

Åh vad härligt att ni har varit förlovade så länge! Gullig bild btw :)

Svar: Tack :D jaaaa, det känns bra mysigt :)
Sara Eriksson

#4 - - Marie Bergman:

Grattis på 7årsdagen =)

Svar: Tack :D:D
Sara Eriksson

#5 - - Anna Eriksson:

fina bilder!

Svar: Tack så mycket :)
Sara Eriksson

#6 - - biggeros:

Grattis!!! Visst får det ta den tid som behövs innan bröllop. Jag skaffade barn innan vi gifte oss efter 8 år. Är fortfarande lyckligt gift efter 18 år. Så hetsa inte💕

Svar: :) tack. Hehe nej vi hetsar inte, mer andra i omgivningen som konstant ställer frågan :) vi trivs rätt bra med det vi har efter snart 10 år så :))
Sara Eriksson

#7 - - Charlotte:

Grattis! :) Vi förlovade oss förra året i juli när vi var i Falun. Vi klättrade upp i hoppbacken och satte på oss ringarna. Rickard spelade SM där då.

Vi äter tacos och bara slappar. Kollar OS :) Vi har sagt att vi inte skulle göra något speciellt för varandra. Gjorde ett kort på jobbet (förskollärare) där jag skrev lite fina ord bara :)

Svar: Tack :)) åhh vad mysigt.
Det är mysigare att överraska den andra någon dag som inte är en speciellt dag :) betyder lite mer då.

Jag jobbar i butik :) inte helt lätt att hålla övningar där när det alltid är öppet haha :D
Sara Eriksson

#8 - - Johanna:

Åh mysigt. Min sambo friade till mig på torsdagskvällen så på alla hjärtans dag var vi och beställde förlovningsringar. Sedan blev det lunch på Mc Donalds, har man precis köpt hus och ringar har man inte råd med mycket mer^^ hihi

Svar: Grattis får jag passa på att säga då :D:D donken är bra gott det med, man behöver inte fira med så mycket mer när man köpt hus helt klart.
Sara Eriksson

#9 - - Charlotte:

sv: Ja, det har du alldeles rätt i. Vi brukar faktiskt överraska varandra lite då och då. Småsaker i vardagen som känns ända in i själen! :)

Ja, så var det! Alltid öppet ja, dumma tider. Ibland tycker man faktiskt synd om er som jobbar i butik.

Hoppas din lördag varit bra! Kram

Svar: :)) det är sånt som man lever länge på, de små kärleksförklaringarna.Haha jaaa öppet jämt förutom ca 2 dagar om året. Ibland kan ju brandlarmet i hela köpcentrumet gå, men det händer ju inte alltför ofta så oerfaret folk springer runt som yra höns när det händer :)

Den var helt okej, lugn och skön och en sambo som kom hem :)) hoppas din också var bra.
Sara Eriksson

Till top