Middle of the week..

Vardag / Permalink / 0
 
Det har snöat två nätter i rad nu. Hemskt mysigt :) inte lika mysigt att man vaknar mitt i natten av att det plogas utanför dock och jag envisas alltid med att ha fönstret öppet för att det blir så dålig luft inne annars.
Samma visa imorse. 04.20 vaknade jag av skrapandet utanför. Kissnödig som få. Upp på toa och sen kunde jag iiiinte somna om och bebisen sparkade och rörde sig och hade hicka haha. Vid 06.00 fick jag lov att gå upp och äta nåt för jag trodde jag skulle dö av hunger. Skrämde slag på sambon också som skulle upp och jobba och inte hört att jag gått upp haha :D lyckades somna om efter det iaf, tack och lov. Hade inte orkat vara vaken hela dagen. 
Drömde en riktigt konstig dröm, att trollungen kom ut med ett pyttelitet huvud. Hemska drömmar man kan ha när man är gravid :(
 
Börjar inte jobba förrän vid kvart i fem idag. Skönt och bara skrota runt hemma och vila kroppen. Om det känns bra så kommer jag försöka jobba så länge som det bara går och halvtid funkar jättebra just nu :) bara hoppas att krämporna håller sig i schack.
 
Nej om man ska ta tag i lite disk här hemma och plocka undan lite. Puss på er
Till top