En helg på Öland..

Vardag / Permalink / 2
Har haft en fantastisk helg med lilla familjen ♥ var på Öland för att fira gammelmormor som fyllde år så det var hela tjocka släkten på H's sida som var där. Fick nya flätor i håret varje dag tack vare H's lillasyster som lärt sig fläta massa olika flätor, inte mig emot som ääälskar när någon pysslar med mitt hår.
I fredags blev även G hela 2 månader. Stora pluppen.
Tyvärr blev Zamme dålig i ryggen igen i torsdags och fick vara instängd hela vistelsen :'( så himla typiskt. Så nu är det korta promenader igen som gäller. Lite småjobbigt nu med en liten man och behöva släpa ut barnvagn och hundbur för att kissa i 5 min. Men men.
 
Sen ikväll blir det långpromenad med älsklingen och kanske börja måla om gästrummet för i veckan kommer bäddsoffan. En brun en :P fanns ingen annan färg på Ikea i den prisklassen vi letade i och rummet är typ ljuslilarosa. Nyanserna passar inte det minsta ihop haha.
#1 - - Johanna:

Men vilka söta små byxor!!! Nej vad tråkigt med vovvens rygg, är det nått problem han har som kommer och går?

Svar: Visst är dom :D ja han skadade sig för ett antal år sedan och det återkommer då och då när han blivit för uppspelt av bus och så :( vi har ju lärt oss hur vi ska hantera honom, men andra har svårt för att låta honom vara och då gör han illa sig igen :(( men nu var det ganska längesen han hade ont tack och lov.
Sara Eriksson

#2 - - Veronica:

Vad mysigt :)

Svar: Det var det verkligen :D
Sara Eriksson

Till top