+ 14 grader..

Vardag / Permalink / 1
Det har varit en riktigt härlig värme ute idag. Haft fönstren öppna hela dagen. Hur underbart är inte det?? Snart står det inte på förrän de rosa underbara körsbärsblommorna har slagit ut igen :)
Jag har spenderat det mesta av dagen i soffan framför serien Bitten, inte bästa jag sett men tidsfördriv var det iaf.
 
Herreguuuud vad mina stackars revben på höger sida är misshandlade. Bebisen har hittat sin favoritställning som är just på höger sida, så mina mage är sne mest hela tiden och "svullnare" på den sidan haha. Det är ju även på den sidan som jag har mitt operationsärr och "onda njure". Även min sovsida :P bra där. Kan verkligen inte sova på vänstra. Bebisen blir heeelt tokig i magen + att jag får sjuklig magknip också haha. Inte lätt det där. Men nu är det inte lång tid kvar innan min kropp blir min egen borg igen :D ska bli väldigt skönt att kunna få röra sig oberoende igen.
 
Här kommer lite bilder från Instagram :) gott och blandat.
Sov så gott sötisar ♥
 
#1 - - Nelia:

Läser dina beskrivningar och minns tillbaka på sista tiden, min W hade sina fötter och rumpa mot höger och där va det ständigt buffande och bökande. Saknar känslan och blir helt varm bara av att tänka att dom där små söta fötter är på utsidan springandes barfota här hemma idag. Sen är det som du skriver inte långt kvar tills du får tillbaka din kropp, och man får verkligen den tillbaka, fullständigt. Imponeras nåt förbaskat hur kroppen orkar med en sån grej , föder lixom barn och sen går tillbaka till att vara den där gamla vanliga kroppen utan barn i magen haha helt otroligt hur fränt det är med naturen!

Svar: :D lilla pyret i magen har kroppen till vänster tydligen & fötterna mot höger sida. BM trodde jag antagligen hade ett blåmärke efter det och därför har jag sånna där punktsmärtort :)Jag lääängtar efter att få se hur bra kroppen fixar sig själv :D och jag längtar tills alla de här extra kilona rinner av. Trött på att vara hungrig hela tiden också haha :D
Sara Eriksson

Till top