Essie Neon Collection 2014..

Ska bli spännande att få prova dessa härliga neonfärger :D återkommer med swatches så fort jag testat alla. Neonfärger kan jag inte få nog av iallafall, så läckert.

Kommentarer
Molkan

Woow! Fina!

Svar: Men inte på naglarna :( blev väldigt besviken. Otroligt genomskinliga så det behövdes typ 4 lager + ett vitt längst ner, sen var de inte neon såsom jag kallar neon.
Sara Eriksson


2014-05-05 - 20:57:56 Website: http://molkan.se
Caroline

Vilka härliga färger!

Svar: Visst är dom :D hoppas de är lika härliga på naglarna också.
Sara Eriksson


2014-05-06 - 08:52:04 Website: http://cajon.blogg.se
Kristina

Jättefina färger när de är i flaskan, men blaskiga på nageln :/ Köpte "Bouncer it's me", påminner om "chills and thrills".
Det är lite som att spela rysk roulette ;) ibland bra färger och snabb torkande och ibland är det lika bra att slänga dem :/ Men jag kommer ändå älska deras nagellack.

Svar: De är ju mer genomskinliga, hemska att måla med. Speciellt om de vita lacket under inte är jämt heller :PJa precis, verkligen rysk roulette haha. Jag älskar också deras lack, men nästa gång ska jag ta det lugnt med att köpa så många och köpa ETT för att se hur dom är haha :P
Sara Eriksson


2014-05-13 - 20:48:28 Website: http://charade.blogg.se
     Kommentera jättegärna hos mig, tänk dock på:
          - Kopiering & användning av mina foton utan tillstånd är förbjudet.
     - Alla kommentarer granskas innan publicering, kom ihåg att IP-numret visas.
     - Mail:
kontakta.candis@hotmail.com

Namn:

Mail:

Website:

Kommentar:


Follow


V Ä L K O M M E N
En föredetta dalkulla som tagit sig till Östergötland tillsammans med man, barn & hund. Bloggar om det som jag finner intressant men kärleken är lite extra stor för foto & nagellack. Jobbar som vikarierande butikschef på Rituals Cosmetics och trivs som fisken i vattnet :DFollow