Hoooome sweet home..

Vardag / Permalink / 3
Fredag :D underbart. 2 lediga dagar för H. Dagarna bara flyger förbi så det är knappt jag hinner känna efter att han är borta om dagarna förrän han har kommit hem. Sen har jag ju sällskap hela tiden också, bästa sällskapet :)
 
Råkade ut för Norrköpings första bajspolis idag också. Hade preciiiis plockat upp och stoppat påsen i ett par fickor vi har på vagnen, tills jag hittar en papperskorg. Då kommer det en tant fram och frågar "bajsade inte hunden??", "JO jag har bajspåsen här.." , "Jaha, ska jag ta den eller?" SAY WHAAAT? Kändes riktigt jäkla bra och ha en jefla bajsfyllda påsen och kunna trycka upp den i ansiktet på henne. Naturligtvis plockar jag upp efter hunden, speciellt här när det är så många som promenerar där, skulle inte kunna INTE ta upp längre. Skulle kännas riktigt fel.
 
När H slutar ska vi åka till Linköping och besöka Ikea en sväng :) vi behöver lite smått och gott. Mest av allt behöver vi en klädhängare till hallen för vi har ingen hatthylla där, bara ett skoställ. Får se vad vi kan hitta på :)
 
Nej om jag skulle ta och försöka tömma kartonger på skor så det kan skickas ner till källaren. Och så gosa lite bebis när han vaknar ♥
#1 - - Marie:

Ja dessa tyckatillpoliser, dryyygt

Svar: Ja, sköt erat tycker man ju!
Sara Eriksson

#2 - - Jenny:

Hoppas ni trivs i Norrköping :) de är en jättemysig stad, maken är uppvuxen där och min mamma är född där :) vi bor i Linköping & åker dit ibl för de är så mysigt!

Hoppas ni kommer att trivas, och välkomna till Östergötland :)

Svar: Vi känner oss redan hemma här :D verkar vara såå mysigt det vi har sett.Tack så hemskt hemskt mycket :D:D
Sara Eriksson

#3 - - Surfer-boy:

Hmm förstod inte direkt vad du menade med "bajspolisen". Trodde hon inte att du skulle kasta påsen eller vad? Vad menar du med " skulle inte kunna INTE ta upp längre"?

Svar: Hon trodde inte jag plockade upp överhuvudtaget!!! Innan har jag bott vid skog och inte plockat upp lika ofta som nu eftersom det inte har behövts.
Sara Eriksson

Till top