Åkpåse - Elodie Details

Mini-Me / Permalink / 3
Jaaatack :D
Något att önska i julklapp till G eftersom priset är lite småsaftigt haha. Skulle själv vilja krypa ner i den där och bli runtdragen överallt haha.
Kommer från Elodie Details och därifrån kommer även bilden.
 
#1 - - ida:

Jag köpte åkpåsen i fredags väldigt snygg och ack så mjuk och go. Men jag håller med dig om att priset är väldigt saftigt.

Svar: Åhh gjorde du? :D vill haaaa. Hehe ja lite smått saftigt och man blir ju inte rik på att gå hemma. Men önska kan man ju göra :)
Sara Eriksson

#2 - - tinabanck.se:

Den är sååååå fin!

Svar: Visst ääär den :D
Sara Eriksson

#3 - - Småstadsfrun:

Min pojke har en finfin åkpåse från ED. Köpt inför förra säsongen men han får ha den i år igen. Den är blå med blommande äpplekvistar typ och rosa fleece invändigt. Fick många kommentarer förra året till varför jag hade en rosa åkpåse till min pojke, men jag tycker att den är jättefin och dessutom är den varm och god. Har väl ändå inte med färgen att göra..

Svar: Då vet jag vilken den är :) den är ju superfin. Som om han bryr sig om vilken färg en åkpåse har?! Jag har en rosa/lila napp till G. Den har jag också fått kommentarer om. Tror INTE han bryr sig särskilt mycket om vad nappen har för färg :P den fyller sin funktion och det är väl huvudsaken??
Sara Eriksson

Till top