Helt slut liten kille..

Vardag / Permalink / 1
Redan vid klockan sju såg jag märkte jag att han började tröttna rejält. Vi har som rutin att börja göra iordning honom för natten mm vid klockan åtta och sen brukar han sova vid halv nio, nio. Men nu somnade han redan vid åtta. Inte lätt och vara snorig och förkyld och inte kunna sova lika länge om dagarna som man brukar. Älskade lilla. Hoppas verkligen det släpper snart. För hans skull.
 
Så nu sitter jag och inväntar mamma och pappa och pysslar lite med nagelfix, som alltid. Funderar på att göra mig en kopp te också. Vanliga kvällsrutinen för mamma Sara :) mamma. Känns fortfarande riktigt knasigt att säga det. Igår när jag pratade med H sa han nåt som satte sig i hjärtat på mig. "Du är världens bästa mamma". Får tårar i ögonen när jag tänker på det. Den tog verkligen där den skulle. Just nu känner jag mig som världens sämsta mamma som gör honom så ledsen när jag försöker hjälpa honom rensa näsan :'(( antar att den känslan kommer att komma tillbaka ett antal ggr under ens livstid.
 
Annars har det varit en lugn dag. Varit ute på promenad, försökt ta hand om snorig älskling, duschat och sånt tråkigt. Så nu tänker jag njuta av mitt te och inte göra mer idag.
#1 - - Karin O:

Mysigt det ser ut!

Svar: 😄
Sara Eriksson

Till top