What a night

Vardag / Permalink / 4
Hemsk natt. Eller den var okej fram till fyra. Liten ville sen inte somna om i sin säng eller hos mig. Vid halv sju gav jag upp och gick upp. Vid sju somnade han sen om i vagnen(som vi har inne just nu) och jag somnade i soffan :P snälla mamma/mormor tände en brasa innan hon åkte till jobbet också.
Men nu är det dags för en promenad med Zamme i friska luften.
 
Önsketänkade med bilden egentligen. Ge mig snö, hellre än regn. Denna är fotad förra veckan när första snön kom till Norrköping.
#1 - - Tommy:

Sv: Ja jag är trött på att inte få sova ordentligt på nätterna. Dessutom har jag och R konstaterat att det spökar fan här hemma. Innan R åkte på jobb såg han skuggor igen och det har hänt sjuka saker här hemma och att hundarna skäller mot hallen och klädkammaren fast vi inte ser någon är lite .. scarf!

Ja denna jävla värk gör mig galen.

Svar: Samma här :P hahaha om man får säga så även fast det kommer hand i hand med mammalivet haha.Neeeej usch, hade inte kunnat sova där alls, fy faen :( kan du inte bara säga högt och tydligt att de ska lämna er ifred??
Sara Eriksson

#2 - - Marie:

Ohh hua sicken jobbig natt, man blir helt förstörd då dessa nätter kommer, man blir typ gråtfärdig

JA nu får snön komma

Svar: Ja verkligen :( vi har varit så otroooligt bortskämda hittills med att han sovit bra. Men med sjukdom och utvecklingsperioder så har det gått neråt. Hoppas det ordnar upp sig snart. För hans skull :(
Sara Eriksson

#3 - - Madelene Englund:

Fy vad jobbigt :-(
Men vacker bild :-)

Svar: Ja endel, men hoppas det vänder snart iaf :)Tack <3
Sara Eriksson

#4 - - Sandra Lundin:

Usch låter jobbigt med en sån nattt, hoppas att helgen har varit lugnare för er :)
Så fin bild i alla fall, vill ha snökaos nu!

Svar: Ja dom är inte roliga iaf :(( hoppas verkligen det vänder snart. Sömnbrist kan göra vilken frisk människa som helst tokig haha :PTaaack. Jag meeeed. Hellre det är det tråkiga regnet och gråa dagarna :(
Sara Eriksson

Till top