Pink ribbon..

Vardag / Permalink / 2
Sitter och målarna naglarna med nya Tourmaline för fullt :D shiiieeeet det är ett snyggt lack + rosa, vilket för mig symboliserar rosa bandet och det är verkligen en passande månad att ha rosa på naglarna. Hoppas ni, precis som jag, skänkt lite pengar den här månaden ♥ sen får ni inte glömma den blåa månaden, som faktiskt var i September, för prostatacancer. Lika viktiga båda två.
 
Och jaaa det har blivit några muggar latte idag :) det är ju så farligt gott.
Borde packat innan lillen somnade, men men, det är ju bara en natt så det går nog fort att slänga ihop kappsäcken imorgon.
 
Bebis sover redan så vi myser i soffan framför Idol. En kopp te hade ju suttit fint :) orkar man lyfta arslet från soffan kanske??
#1 - - Kajsa:

Kan inte riktigt släppa det lacket, sjukt snyggt såg det ut på bilden du la upp på Insta. Måste nog klicka hem det, har inte sett det någonstans i butik här.

Svar: Det var gudomligt snyggt. Men det satt iiiinte bra o.O började chippa dagen efter. Körde inget underlack & överlack från Seche Vite. Ska prova den andra idag med underlack och se om det sitter bättre. Riktig besvikelse annars.
Sara Eriksson

#2 - - Kajsa:

Men vad trist! Jag har verkligen inte tid att fixa naglarna varje dag och hatar när det chippar så fort, är typ därför jag aldrig köper billiga lack! Prova gärna med underlack och berätta om det gjorde nån skillnad, normalt använder jag bara överlack och det brukar ju räcka.

Svar: Det satt bättre med ett underlack och inget överlack :)) inget chippande än iaf och det tär ju endel på naglarna att ha barn :))
Sara Eriksson

Till top