Titanium & Tourmaline..

Nails / OPI, Titanium / Permalink / 2
Ohhhhh de är såååå snygga :D dock började det rosa chippa redan dagen efter jag målade det. Hade då överlack från Seche Vite. Igår provade jag att köra bara underlack och inget överlack på Titanium så vi får se om de sitter bättre då. Riktigt synd annars :((
Dessa är köpta via eBay för ca 65 kr/st och kostar ca 250 kr/st i sverige. Gotta looove eBay :D
#1 - - Evelina:

yaaay, nagellacksinläggen is back ;) haha. superfina, det blå blir supersnyggt till nyår. jag har ett topcoat från essie jag hittade för 70 kr och det är jättebra. har använt det som topplack ovanpå färglack från flera andra olika märken och det torkar snabbt och har hållit i en vecka, oavsett om jag haft det ovanpå billiga eller dyra färglack. jag kör 2 underlack, 1-3 färglack (beronde på hur starkt jag vill ha och 2 topplack. det finns en svensk hemsida som säljer hyffsat billiga märkeslack, om du inte sett det, nicebeauty.com. jag har beställt där men alla flaskor är inte helt uppfyllda, jag antar att det är därför de kan sälja dem så billigt.

Svar: Tillbaka?? :P hehe har nästan bara kört nagellack senaste tiden. Den är inte blå :) snarare grå/svart. Seche Vite är utsett till ett av de bästa överlacken :)) men med dessa var det bättre med bara ett underlack.Hmmm väldigt mysko att inte fylla flaskorna helt. Då är de ju inte billigare egentligen :) på eBay får du ju fyllda flaskor för samma pris som säljs på den sidan och ibland billigare också.
Sara Eriksson

#2 - - Småstadsfrun:

De här lacken tycker jag verkligen om! Har ett silverglittrigt opi bland annat. Men ja, ett överlack är att föredra!

Svar: :) samma här, de är riktigt fina. I det här fallet satt lacket bättre utan överlack men med ett underlack :))
Sara Eriksson

Till top