Five days silence

Mini-Me / Alla hjärtans dag, Ballonger / Permalink / 1
Tiden går fort när man gör massa annat. Helgen spenderades inte hemma utan vi var och hjälpte till och var barnvakter :) sen fick vi med oss en inneboende som åkte hem idag. Så det har varit full rulle nu sen i lördags i princip.
Henrik kom hem med ballonger till Mini i fredags. Liiite läskiga var dom dock och det var ju ingenting man kunde lita på haha, så sa hans blick iaf, när ballongerna kom för nära.
I söndags fick jag och svägerskan lite egentid tillsammans också, som vi spenderade på middag och på bio. 50 Shades of Grey. Filmen är väldigt mycket bättre än boken. Boken föll inte mig i smaken alls, som jag skrev om för ett tag sen, men filmen var riktigt bra. Skönt att få komma iväg lite också och inte bara vara mamma för några timmar. 
Idag har vi spenderat hela dagen på Busfabriken här i Norrköping. Var ju för större barn såklart men det var roligt att få umgås och göra nåt annat under dagen. Mini fick sitta i bollhavet med mig en stund iaf. Läskigt var det dock och han ville upp i famnen. Inte så himla konstigt. Mycket nytt och knasigt där :)
Så nu har vi lite vanlig vardag ikväll och imorgon, sen ska vi upp till Borlänge och fira min älskade pappa som fyller år.
 
Men nu ska jag ta och läsa lite och varva ner innan det är dags att krypa i säng. Puss
 
#1 - - Johanna:

Skönt med lite egentid. Den filmen vill jag också se, men det kommer nog inte hända på bio iaf. På lördag ska jag visserligen på bio men det med femåringen, så det blir en heeelt annan typ av film, hehe.

Svar: Ja verkligen. Det blir ju inte mycket av den varan direkt. Var överraskningsbiljetter från min svåger faktiskt :) välbehövligt.Hehe det kan jag tänka mig, hoppas du kommer iväg på lite bio någon annandag <3
Sara Eriksson

Till top