Winter Edition

Vardag / Permalink / 0

​Lite olika jobbpass varje vecka. Ena veckan kör jag 5 dagar, andra veckan 2 :) så denna veckan är det i stort sett bara jobb som gäller, förutom idag och på fredag. 
Passar på att umgås och busa med goaste ungen i världen. Men imorse var han lite billigare än vanligt. Ville inte alls somna om efter att jag bar in honom till oss vid halv sex. Låg och klappade mig på axeln, sparkade mig i ögat mm. Men pappa Henrik får sova ostört haha. Det är bara mig han ska klänga på :) skitungen.

Sitter och spanar på julklappar. Och jag tror fasiken att barnet ska få en traktor i julklapp. En sån han kan sitta på. Han är ju helt tokig i traktorer och sätter sig på sin små för att åka runt på haha :D han har redan haft sönder en. Inte mycket annat som passar bättre än det. De är ju faktiskt inte så himla dyra heller. Perfekt helt enkelt.

Henrik kom hem med en ny choklad idag :D noooom nom nom. Den och sen tända mumsigaste ljuset ikväll. Hejj och hå nu är vintern här. Eller inte än kanske, men hoppas verkligen att det ska snöa på lördag som de lovat nu. Extremt roligt för Minis skull :D pulka, here we come.

Till top