Hemmadag..

Vardag / Permalink / 0
Idag är både jag & Mini lediga. Så förmiddagen har spenderats ute i parken & nu är vi hemma för en liten mat & sovpaus. Vid kvart i fem kom lilleman vandrande som en zombie imorse & då hade han redan grinat efter nappen vid fyra. De mörka ringarna under mina ögon är inte att leka med idag. Blir nog lite piggare efter lite middag med en vännina ikv :) 
 
Ute skiner solen. Löven börjar bli gula på träden här utanför. Känns väldigt tidigt för det & när solen lyser igenom dom, blir de om möjligt ännu gulare. Jag vill verkligen inte ha höst & vinter. Är inte alls redo för det. Sommaren satte ju precis igång. Det var inte längsen vi hade semester & njöt av att vara i stugan. Hösten kan iofs vara otroligt vacker & rogivande. Om den inte regnar bort. Så vi får väl hoppas på en vacker höst i år. Då kanske batterierna kan laddas inför vintern ännumer.
Vi får hoppas på det. Fortsatt sparsamt här i bloggen på inlägg iaf. Det är nästan så jag funderar på att släppa bloggandet helt snart. Det ger mig inte lika mycket, men samtidigt vågar jag inte släppa taget riktigt än.
Det återstår att se vad som händer, har sagt det så många ggr tidigare så :D haha.
Till top