Besök :)

Vardag / Permalink / 4
Några dagars bilder från Instagram :)
Idag har vi haft besök av svägerskor, barn och svåger. Var full kalabalik sen lunch och det var en väldigt väldigt trött kille som somnade innan vi lagt honom i sängen nästan.
Lunchade, busade i parken, härjade runt i varenda butik vi gick in i mm. Hittade en liten liten bebisfågel utanför på bakgården också. Räddade den från barnen och lade den under en buske. Tror den höll på att lära sig flyga, så jag hoppas den klarar sig.
Igår tog jag tjuren vid hornen och tvättade fönstren. Ja ni kan se skillnaden på en av bilderna här ovanför. Helt tokigt vad skitiga de var. Tvättningen underlättades av att Henrik kom hem med en Kärcher fönstertvätt. Då gick det lite fortare. Men tror jag spenderade ca 4 timmar med att tvätta alla fönster. De är inte många, men de är stora :D 
 
Imorgon är det dags för jobb igen och min mamma och pappa kommer ner ifrån Dalarna också. Lillpojken är helt tossig här hemma nu när de ska komma :)
Inte många veckor kvar till midsommar heller. Den kommer vi att spendera på Gotland :D längtar så otroligt mycket. Ni anar inte hur skönt det ska bli.
 
Men nu tänker jag sjunka ner i soffan med jordgubbar och en liten choklad. Puss på er
#1 - - Ida:

Vill gärna följa dig på instagram. Vad heter du där? Kra

Svar: Heter Candis där ☺️
Sara Eriksson

#2 - - Ida:

när jag klickar på att jag vill följa dig så går det inte. Knappen ändrad inte till förfrågan skickad utan det står på nytt följ:(. Jag har följt dig innan men du har trillat bort från dem som jag följer, konstigt.

Svar: Se mitt andra svar <3
Sara Eriksson

#3 - - Ida:

Av någon anledning så kan jag inte följa dig på instagram. För när jag klickar på knappen följ så ändras den inte. Det är väldigt lustigt då jag har följt dig innan där. Det går heller inte och söka på ditt namn utan då kommer det enbart upp andra men inte dig. Har du ändrat sekretessen kanske nyligen lr något sådant?. Hoppas att problemet försvinner så jag kan följa dig snart. Kram

Svar: Det låter superkonstigt. För jag har inte ändra några inställningar eller dylikt. Samma lika som det alltid har varit. Inte hört att någon annan haft det problemet heller =/
Sara Eriksson

#4 - - Ida :

Nej visst är det konstigt men jag får nöja mig med din blogg. Tills problemet försvinner:)

Svar: Ja men verkligen. Aldrig varit med om det tidigare 😳 får försöka uppdatera bloggen lite oftare ❤️
Sara Eriksson

Till top