Olika nyanser..

Photography, Vardag / Permalink / 1
Idag kör Mini en VVS -.- Våga Vägra Sova.
Det är ju så skönt för vi kan ju lägga honom och gå ut ur rummet numera utan att han blir helt tokig som innan :) nu ligger han bara och skrattar och pratar med sig själv. Han brukar sova vid tolv och hon är halv ett nu haha. Skitungen. 
Köpte lite härliga tulpaner idag. Även om de dör snabbt så är det så vackert att ha hemma och ger verkligen vårkänslor. Och nu är ju den första vårmånaden här. Får se hur länge de får vara ifred innan marodören sätter igång och knoppar dom haha.
 
Beställde muggar från H&M häromdagen. Igår kom dom. Men vilken färgskillnad. Ska fota sen och visa er. Jag förstår inte alls, hur man som fotograf, kan släppa iväg sånna bilder när färgerna uppenbarligen inte stämmer. Muggen på bilden är ljusgrå, i verkligheten mörkt blågrå.
Ofta när jag fotar nagellack så försöker jag redigera så att färgerna överrensstämmer med verkligheten om det skulle bli skillnad i kameran. Googlar man på olika färger på lack så finns det ett tiotal olika färger. För alla kameror är olika. Missvisande deluxe. Men de är väldigt fina, så vill inte skicka tillbaka dom, även om jag kanske borde det för att påpeka färgskillnaden.
 
Ska försöka smyga in och se om buset har somnat, sen sörpla i mig en stor kopp te :) Puss
 
#1 - - Helene:

Fina bilder! :D

Svar: Åhh tack <3
Sara Eriksson

Till top