40 graders feber

I fredags var jag på dejt. Med min Henrik :) helt barnfria. Slutade jobbet vid tjugo över sju. Sen knallade vi ner till stan och letade på ett ställe att käka på. Var så befriande att inte behöva hålla tider, kunna äta i lugn och ro. Åt godaste ribsen och Henrik käkade musslor. Sen hem. Båda kraschade i soffan. Mannen somnade redan på två sekunder och morgonen efter fick vi en härlig sovmorgon.
Men när vi hämtade Mini på lördagen sen så dök febern upp som ett brev på posten. Han kändes varm redan när vi hämtade honom men tänkte inte mer på det. Sen på natten blev han bara varmare och varmare. Igår låg han på mellan 40-41 hela dagen. Drack massor, men ville inte äta. Alvedon hjälpte knappt. Men inatt tog jag temp igen. Då låg den på 40,8. Gav alvedon och nu har han inte haft feber sen inatt. Wtf? 
Märks fortfarande att han är lite trött. Väntar på att mannen ska komma hem. Skiftbyte. Så knallar jag och jobbar och han får ta hand om barnet. Sen är jag ledig imorgon så då blir vi hemma hela dagen. Hoppas verkligen febern håller sig borta nu. Jättekonstigt som sagt.
 
Hoppas ni får en mysig dag iaf. Är det sol hos er också??

Kommentarer
Anna - Mamma till Elma

Jag tänker spontant att det kanske var tredagarsfeber, men den kanske han haft redan? Elma hade det på påsken, 40 graders feber i 3 dygn och sen helt feberfri men då istället full med röda små prickar :p

Svar: Ja han har ju det :/ vi börjar misstänka tänder. För han har inte fått de fyra sista än. Ringde även vårdcentralen imorse igen och nu skulle vi avvakta tills på fredag. Han äter, dricker och kissar. När han är feberfri. Man blir lite fundersam iaf.
Sara Eriksson


2016-05-30 - 13:39:45 Website: http://tingeling0.blogspot.com/
Madelene Englund

Underbart med egentid för er men tråkigt att han fick feber

Svar: Ja det var verkligen välbehövligt. Den febern var verkligen inte att leka med. Men nu är den borta 😳 mycket mysko
Sara Eriksson


2016-06-10 - 18:19:06 Website: http://madeleneenglund.blogg.se/
     Kommentera jättegärna hos mig, tänk dock på:
          - Kopiering & användning av mina foton utan tillstånd är förbjudet.
     - Alla kommentarer granskas innan publicering, kom ihåg att IP-numret visas.
     - Mail:
kontakta.candis@hotmail.com

Namn:

Mail:

Website:

Kommentar:


Follow


V Ä L K O M M E N
En föredetta dalkulla som tagit sig till Östergötland tillsammans med man, barn & hund. Bloggar om det som jag finner intressant men kärleken är lite extra stor för foto & nagellack. Jobbar som vikarierande butikschef på Rituals Cosmetics och trivs som fisken i vattnet :DFollow