Kolmården och rusande hjärta..

Vardag / Permalink / 0
I söndags åkte vi faktiskt till Kolmården. Pojken var eld och lågor och högt och lågt. Trots hosta och lite snor. Var värre med mig som kravlade mig runt och knaprade Ipren som godis och jag är fortfarande inte frisk och det dröjer nog innan jag kommer känna mig hundra igen. 
Idag fick jag jobba i panik pga massa saker som hände. Tack och lov så finns ju förskolan som kan ta mini och jag kunde sen gå vid fyra för att hämta barn, rasta hund och laga mat :) trodde jag skulle stressa ihjäl mig men det gick bra. Sen tog vi båda en härlig dusch och Mini ville leka tiger efteråt, så han sprang runt här hemma och morrade haha. Dagen började sisådär, men tack vare honom så blev den mycket bättre sen på slutet.
 
Kunde inte somna inatt alls. Hjärtat slog i hundraåttio och när jag låg på sidan så var hjärtat det enda jag kunde höra. Det ville inte lugna ner sig. Kändes riktigt otäckt och tyvärr tror jag det håller i sig. Så imorgon ringer jag VC om det blir samma inatt.
Gjorde inte saken bättre att Mini vaknade av en hemsk mardröm och grät som besatt. Där satt jag, klockan två på natten och sjöng vargsången haha. Han somnade om tillslut iaf men vaknade senare av en hostattack också. 
Känner mig LITE trött och mör i skallen.
Mannen är ute och härjar så ingen hjälp från honom inte :P
 
Imorgon är det dags för jobb igen, så jag tänker lägga mig och läsa och hoppas på att mannen inte blir alltför sen. Puss
Till top