Att komma hem till ett mörkt, tomt, hus.

Vilken natt, morgon, dag.
Trodde jag skulle öppna idag. Ställde alltså klockan på 07.00. Mini kom upp vid tolv och skulle sova med mig. Väldigt orolig hela natten och låg inte still för fem öre. Klockan ringde. Vi tog oss mödosamt upp. Åt frukost. Gjorde oss iordning. Och jag börjar kika på schemat för att se vilka jag jobbar med och inser att nej, jag börjar tolv. Snark på den. Fortsatte pyssla hemma. Ut med hunden och åkte med Mini till föris. Kommer till jobbet. Dricker en NOCCO och ser på klockan att den är 10.53.... Men för i h*vete. Jag har alltså, även om jag kollade flera gånger, åkt och lämnat barnet på föris en timme tidigare och kommit till jobbet 1,5 h innan jag ska börja.
Det var verkligen inte min morgon eller förmiddag.
Kom iaf hem till ett mörkt och tyst hem. Mini och pappa är hos farmor. Så jag spenderar kvällen med att vräka i mig chips, choklad, lite vin och vindruvor. Mums mums. Och en brasa är tänd också.
Sen ska jag sooooova gott! Det kan jag lova er ♥ med huslarmet på såklart haha. Bästa någonsin!

Kommentarer
     Kommentera jättegärna hos mig, tänk dock på:
          - Kopiering & användning av mina foton utan tillstånd är förbjudet.
     - Alla kommentarer granskas innan publicering, kom ihåg att IP-numret visas.
     - Mail:
kontakta.candis@hotmail.com

Namn:

Mail:

Website:

Kommentar:


Follow


V Ä L K O M M E N
En föredetta dalkulla som tagit sig till Östergötland tillsammans med man, barn & hund. Bloggar om det som jag finner intressant men kärleken är lite extra stor för foto & nagellack. Jobbar som vikarierande butikschef på Rituals Cosmetics och trivs som fisken i vattnet :DFollow