Datorn har äntligen kommit

Vardag / Permalink / 1
Den har iofs varit hemma ett tag nu :D men har inte haft riktigt med tid att sätta mig och göra ett inlägg. Den saknar fortfarande Photoshop som jag ska försöka få ner på nåt vis. Tog sitt lilla tag att föra över alla mobilbilder till datorn och över på hårddisken, men nu är det också klart.
 
Idag är jag ledig och är hemma med sjuk liten Mini. Krupp :(( han har varit dålig sen i fredags då han hade feber, men nu har han den hemska krupphostan och är inte riktigt piggelin. Men ändå för pigg för att vara hemma. Men han är otroligt hes och inte alls rolig i halsen så skönt att jag är ledig idag och imorgon blir det VAB för hela slanten.
Konstigt att krupp bara kan dyka upp sådär. Han hade aldrig haft det innan, men för ca 6 månader sen så kom det som ett brev på posten. Superkonstigt. Och det kan ju hänga med länge också. Pappa Henrik har också haft det och tydligen går det i arv :/
Men då får man bli lite bortskämd med glass och annat gott.
 
Blev en liten morgonpromenad tidigare iaf och mysig frukost med tända ljus. Man får mysa till det så mycket som det bara går helt enkelt :)
 
Puss på er.
 
#1 - - Diana:

Hello snygging, vad är det för dator du beställt? Pc eller Mac, nyfikne mest för att jag sjläv har ett sånt inköp inom en snar framtid. :D Har en Mac idag och har haft i 5 år tror jag, men har inte kunnat vänja mig till 100% hur den funkar och att den inte har samma kortkomando/knappar som Pc har.

Svar: Det är min MacBook PRO som kommit tillbaka efter ett hårddiskbyte 🙂 så har inte köpt en ny. Kommer själv aldrig aldrig gå tillbaka till PC. Avverkat närmare 3 datorer inom loppet av 5 år, men min Mac har funkat utan problem nu i 5 år 😃 lycka till med dataköpet.
Sara Eriksson

Till top