Oktober i bilder

Photography, Vardag / Permalink / 3
Godmorgon.
Vilken vecka det har varit. Idag fick Mini gå till förskolan en sväng. Ville mest prova om han var redo att gå dit sjukdom. Han hostar fortfarande och det kommer nog hänga med ett bra tag framöver. Var hos läkare igår och fick hostmedicin och lite tips. Men hon tyckte han var frisk nog att gå till förskolan. Jag är egentligen ledig idag, men vår nya förskola är väldigt snälla när det kommer till att lämna barnet där. Han har fortfarande inte riktigt vant sig vid sin nya förskola, så de tycker bara det är bra att han får komma lite oftare utan långa uppehåll. Bara så han vänjer sig :) och det blir bättre och bättre.
Jag passar på att städa, tvätta & fixa disken medans han är där :)
 
Sambon är i Göteborg med jobbet under dagen, så det är vi och bushundarna hemma. Oryx växer så det knakar och är nu större än Zamme. Dom går jääättebra ihop och Zamme är verkligen en lugn del i Oryx tillvaro.
 
Här kommer lite bilder fotograferade under Oktober :) tänk. Det är redan november. Första vintermånaden. Borde ut och kratta löv haha.
 
#1 - - Rebecca Adnell:

Så mysiga bilder!

Svar: Tack ska du ha <3
Sara Eriksson

#2 - - Paulina:

Jättefina bilder! 😍

paulinageidenmark.devote.se

Svar: Tack :D
Sara Eriksson

#3 - - Bunny Therése:

Men guuu' vad du fotar vackert!! Blir helt till mig. Bilden på den gröna mossan är magisk!

Svar: Men oj vad glad jag blir 😃 tack ♥️ blir så glad när jag lyckas förmedla känslan jag själv känner när jag fotar. Tack igen 🙂
Sara Eriksson

Till top