En torsdag i Februari

Varit en otroligt vacker dag idag. Tog med mig Mini på en promenad till Hemköp som ligger en bit bort. Var riktigt skönt att komma ut, även om promenaden innehöll 90 % gnäll från Mini haha. Han var trött. Han hade ont i benen. Han hade ont i knäna. Han var varm. Han hade ont i fötterna etc. Lilla latmasken.
Imorgon ska jag äntligen få knalla in på jobbet igen. Känns som jag varit borta i flera månader. Men nu mår vi helt klart bättre och jag hoppas sjukdomarna håller sig långt borta nu. För jag vill verkligen inte vara hemma mer nu. Speciellt inte när vi ska försöka spara lite pengar så vi kan bygga om våran hemska grovingång. Daterad 70-tal haha. Aldrig omgjort. Ni kan ju tänka er hur det ser ut. Hemskt hemskt.
 
Men nu blir det lite film med sambon och sen krypa ner bredvid trollet. Puss på er

Kommentarer
Madelene Englund

Så fina bilder och så skönt att du mår bättre

Svar: Tack :D ja extremt skönt att det är över. Dock känner jag fortfarande lite i näsan och hals så vi får se hur länge det håller i sig egentligen.
Sara Eriksson


2018-02-08 - 22:04:13 Website: http://madeleneenglund.blogg.se/
     Kommentera jättegärna hos mig, tänk dock på:
          - Kopiering & användning av mina foton utan tillstånd är förbjudet.
     - Alla kommentarer granskas innan publicering, kom ihåg att IP-numret visas.
     - Mail:
kontakta.candis@hotmail.com

Namn:

Mail:

Website:

Kommentar:


Follow


V Ä L K O M M E N
En föredetta dalkulla som tagit sig till Östergötland tillsammans med man, barn & hund. Bloggar om det som jag finner intressant men kärleken är lite extra stor för foto & nagellack. Jobbar som vikarierande butikschef på Rituals Cosmetics och trivs som fisken i vattnet :DFollow