Rosornas ö

Innan alla rosor blev sönderbrända & bruna pga vattenbristen, så var det otroligt vackert. Gotland är verkligen rosornas ö.
Mormor och morfar har äntligen kommit till öjn så det är en väldigt glad och uppspelt pojke som vi har just nu. 2 veckor kvar på semestern och de kommer vara här med oss under den tiden. På torsdag ska vi ut och äta tillsammans, bara Henrik och jag. Någondag ska vi trycka in en bio också :) tillsammans med en till middag. Vi får ju passa på när vi har världens bästa barnvakter i närheten.
Idag spenderade vi dagen i Visby. Mini fick sitt första guldhalsband av världens bästa mormor. Stolt som en tupp och ska visa alla sitt nya halsband. Han börjar bli så stor. Läskigt.
Imorgon blir det stranden heeeela långa dagen :) hoppas ni också njuter till fullo av denna fantastiska sommar som vi har/haft hittills. Den blir mysig att tänka tillbaka på när iskalla vindar kryper in i ben och märg.
 
Puss ^
 

Kommentarer
     Kommentera jättegärna hos mig, tänk dock på:
          - Kopiering & användning av mina foton utan tillstånd är förbjudet.
     - Alla kommentarer granskas innan publicering, kom ihåg att IP-numret visas.
     - Mail:
kontakta.candis@hotmail.com

Namn:

Mail:

Website:

Kommentar:


Follow


V Ä L K O M M E N
En föredetta dalkulla som tagit sig till Östergötland tillsammans med man, barn & hund. Bloggar om det som jag finner intressant men kärleken är lite extra stor för foto & nagellack. Jobbar som vikarierande butikschef på Rituals Cosmetics och trivs som fisken i vattnet :DFollow