Inte över än

Mini-Me, Vardag / Permalink / 0
 
Gabriel fortsätter att vara sjuk. Det har aldrig riktigt gått över. Så idag ska vi till vårdcentralen och ta lite prover. Börjar misstänka att han kanske är känslig för mjölkprodukter också för han klagar ofta över att han har ont i magen också :( varje dag nu och äter knappt något alls. 
Hans kläder har börjat hänga på honom nu för att han inte äter och han kan ju inte leva på glass hela tiden. Allt är verkligen frustrerande och det är frustrerande att inte få gå och jobba. För så är det hos oss, med tanke på Henriks position i hans jobb, så är han hemma lite mindre än mig. Ekonomin lär ju gå runt och det kommer den inte göra om han är hemma. Men det är ju inte roligt att inte få komma iväg och slippa vara hemma i sjukan hela tiden. Men imorgon börjar jag inte förrän tolv så då kommer han hem så jag kan åka till jobbet och sen jobbar jag helgen också.
 
Vi var en sväng upp till borlänge också. Morfar & Mini var genomförkylda båda två, men han hade längtat så mycket så vi ville inte ställa in. Lilla skrutt. Rätt mycket snö hade dom :) Oryx var helt galen och hoppade och studsade i snödrivorna haha. Han älskar verkligen snö den där lilla valpen.
 
Hoppas ni sluppit så mycket sjukdomar som möjligt iaf för det är verkligen inte roligt :((
Till top